Μια Εισαγωγή στη Δίαιτα Χαμηλή σε Υδατάνθρακες

Λόγω της αυξημένης δημοτικότητας του δίαιτες, όπως η Δίαιτα Atkins και η South Beach Δίαιτα, σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών που υποφέρουν από παχυσαρκία κοπή υδατάνθρακες από τη διατροφή τους, προκειμένου να χάσουν βάρος. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας έχει εκδώσει μια πρόσφατη έρευνα που υποστηρίζει αυτό το αίτημα.

Πού Χαμηλή σε Υδατάνθρακες δίαιτες στην πραγματικότητα;

Κατά το έτος 1992, το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ γεωργίας πρότεινε οι άνθρωποι θα πρέπει να τρώνε μια διατροφή που αποτελείται από τουλάχιστον έξι έως έντεκα μερίδες άμυλα και τα δημητριακά σε καθημερινή βάση. Η πρόταση αυτή συνδυάζεται με τη φράση «Χαμηλή σε υδατάνθρακες.»

Το δημοφιλές Δρ δίαιτα Atkins δεν ήταν η πρώτη εμπορική δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Στην πραγματικότητα, πάνω από εκατό χρόνια πριν, το έτος 1864 ένας άνδρας με το όνομα William Banting έγραψε το «Γράμμα για την Παχυσαρκία», το οποίο ήταν ένα φυλλάδιο που πρότεινε μια χαμηλή σε υδατάνθρακες τρόπο ζωής.

Αν και το φυλλάδιο δεν παραμένουν δημοφιλή για πολύ καιρό δεν ήταν το τέλος του χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτα. Περισσότερες δίαιτες ήρθε περίπου στην αλλαγή του αιώνα, αλλά δεν ήταν πραγματικά τόσο επιτυχημένη και πάλι μέχρι τη δεκαετία του 1970, όταν ο Δρ Atkins και Scarsdale κυκλοφορήσει τις δικές τους δίαιτες.

Atkins ήταν, φυσικά, τα πιο δημοφιλή από τη διατροφή του πρότεινε ένα άτομο θα μπορούσε να φάνε όσο ήθελαν, εφ ‘ όσον δεν περιλαμβάνουν καθόλου υδατάνθρακες. Scarsdale, από την άλλη πλευρά, πρότεινε δύο εβδομάδα σχέδιο γεύματος που αρνήθηκε τη δίαιτα, τρώγοντας πολλά τρόφιμα.

Στη δεκαετία του 1980 το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ γεωργίας των ηπα επέμεναν οι Αμερικανοί τρώνε περισσότερα δημητριακά ολικής αλέσεως, και τα δύο από αυτές τις δημοφιλείς δίαιτες έγινε ένα πράγμα του παρελθόντος. Λιγότερο από μια δεκαετία αργότερα, η χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτα κάνει μια τεράστια επιστροφή σε δημοτικότητα. Το Ατκιν Διατροφή δεν ήταν πλέον απλά μια δίαιτα αλλά σύντομα έγινε τρόπος ζωής.

Τα οφέλη από μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες γρήγορα έγινε αναγνωρίσιμο σε όλο και περισσότερα άτομα, όπως και η ζήτηση για διάφορα χαμηλή σε υδατάνθρακες γεύμα σχέδια και προϊόντα τροφίμων. Αυτό είδα ένα σημαντικό καταναλωτή και τις λιανικές αύξηση σε όλα τα πράγματα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Η βασική ιδέα του μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες ήταν να αποφύγετε την υπερκατανάλωση εξευγενισμένα υδατάνθρακες που οδηγεί σε μαζική αποθήκευση του λίπους του σώματος. Αυτό προκαλείται από πάρα πολύ ινσουλίνη που παράγεται στο σώμα. Το λίπος ήταν ως επί το πλείστον που αποθηκεύονται γύρω από την κοιλιά.

Κάθε δίαιτα ήταν πολύ διαφορετικά σε ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά όλες οι δίαιτες είχαν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό. Κάθε δίαιτα αναγνώρισε την επιβλαβή τρόπο που πολύ ινσουλίνης επηρεάζεται το σώμα μας. Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να μάθουμε να είμαστε μέρος αυτής της hectically γρήγορο ρυθμό κοινωνία και ακόμα μειωμένη κατανάλωση υδατανθράκων και να είναι πιο υγιή συνολικά;

Οι αμερικανοί χρειάζονται πιο εύκολες λύσεις για πολύπλοκες τρόπο ζωής, καθώς και πιο εύκολο σχέδια για το γεύμα. Πολύ γκουρμέ τρόφιμα είναι πολύ δύσκολο να βρεις και πολύ ακριβό. Πολλά γεύματα απλά να πάρει πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν. Συνταγές είναι πάρα πολύ περίπλοκο, και να γίνει πάρα πολύ από μια ταλαιπωρία. Ξέχνα το! Μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες θα πρέπει να ενσωματωθεί εύκολα σε σημερινού τρόπου ζωής. Είτε το κάνουν ή δεν το κάνουν. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μερικοί ταιριάζει στην κοινωνία μας σήμερα.

Καλή Υδατάνθρακες και Κακοί Υδατάνθρακες

Με λίγα λόγια, υπάρχουν δύο είδη των υδατανθράκων, απλές και σύνθετες. Ορισμένοι αναφέρονται σε αυτούς ως κακούς και καλούς υδατάνθρακες, γρήγορη και αργή πέψη υδατάνθρακες και άλλα ενδεχομένως σύγχυση γλώσσα. Εδώ είναι η σέσουλα. Υπάρχουν 2 τύποι των υδατανθράκων. Υπάρχουν απλοί υδατάνθρακες και υπάρχουν και σύνθετους υδατάνθρακες. Πολλοί άνθρωποι απλά να καλέσετε τους κακούς υδατάνθρακες και καλούς υδατάνθρακες ή ακόμα και τα γρήγορα υδατάνθρακες και η αργή υδατάνθρακες. Ό, τι και να αποφασίσετε να καλέσετε αυτά τα γεγονότα παραμένουν τα ίδια:

Οι Σύνθετοι Υδατάνθρακες

Σύνθετοι υδατάνθρακες βρίσκονται σε τροφές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Αυτές οι τροφές πλούσιες σε ίνες πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για το σώμα σας για να χωνέψει. Αργή πέψη θεωρείται πολύ πιο υγιεινό από την προφανή εναλλακτική λύση. Τα τρόφιμα που περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες είναι από τις πιο υγιεινές, μπορείτε να επιλέξετε. Αυτά περιλαμβάνουν τα λαχανικά, τα φρούτα, και τα παρόμοια και συνήθως έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, το οποίο είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες.

Οι Απλοί Υδατάνθρακες

Απλή υδατάνθρακες βρίσκονται σε τροφές που έχουν την τάση να περάσει από το πεπτικό σύστημα χωρίς να προσφέρουν το σώμα σας πάρα πολύ τη διατροφή. Θα αυξήσει το σάκχαρο στο αίμα σας στα όριά του και, στη συνέχεια, αφήστε το αμέσως. Οι γιατροί συστήνουν ότι και η κατανάλωση τροφών που προκαλούν είναι αυστηρά. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, δεδομένου ότι αυτά τα ανθυγιεινά τρόφιμα είναι πιθανό ανάμεσα σε αγαπημένα σας. Περιλαμβάνουν τέτοια πράγματα όπως γλυκά, κέικ, μπισκότα και άλλα γλυκά, καθώς και αναψυκτικά και ακόμη και σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά.

Η επιλογή σας Υδατάνθρακες

Όταν επιλέγετε να κόψει τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σας η προφανής επιλογή θα πρέπει να είναι το περίφημο απλούς υδατάνθρακες. Αυτό δεν είναι απολύτως αναγκαίο, ωστόσο, να κόψετε τους απλούς υδατάνθρακες όλοι μαζί. Ένα νόστιμο σνακ για κάθε τώρα και τότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανταμείψει τον εαυτό σας, καθώς και να κρατήσει τον εαυτό σας από τυχόν πόθους μπορεί να χρειαστεί αργότερα. Επιλέξτε τη διατροφή σας και υδατάνθρακες σας με σύνεση και να το δρόμο σας προς την νέα υγιέστερο εσείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *