Γιατί Να Απαλλαγούμε από τις Τοξίνες στο Σώμα Σας Είναι Τόσο Σημαντική

Αν είναι σε άριστη υγεία, το σώμα σας θα κάνει μια σχετικά καλή δουλειά, να απαλλαγούμε από τις τοξίνες που μπορεί να έχετε συναντήσει. Για πολλούς ανθρώπους, ωστόσο, οι τοξίνες μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Γι αποτοξίνωση είναι σημαντική για σχεδόν όλους. Τεχνικά, αποτοξίνωση σημαίνει καθαρισμός του αίματος σας, αλλά είναι συχνά λαμβάνονται, επίσης, να σημαίνει καθαριότητα, τροφή και στήριξη σας συνολικά το σώμα, και θα υποθέσουμε ότι αυτό το τελευταίο ορισμό. Πολλοί στην ιατρική κοινότητα δεν αναγνωρίσει, υποθέτοντας ότι τα διάφορα όργανα του σώματός σας να καθαρίσει το αίμα σας, και υπάρχει μικρή που μπορείτε να κάνετε για να γίνει πιο αποτελεσματική. Παρ ‘ όλα αυτά, η διαδικασία είναι τώρα όλο και περισσότερο αποδεκτή.

Ποιος θα πρέπει να το detox;

Πώς ξέρεις αν θα πρέπει να το detox; Υπάρχουν, πράγματι, πολλά συμπτώματα που λένε ότι το σώμα σας έχει μια συσσώρευση των τοξινών. Η κόπωση είναι ένα από τα σημαντικότερα, όμως, αίσθημα φουσκώματος, πονοκεφάλους και αισθάνεστε καταπονημένοι. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αν και, και βεβαιωθείτε ότι τα συμπτώματα δεν είναι από άλλη πηγή. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την αποτοξίνωση.

Πιο detoxifications διαρκέσει από μία έως δύο εβδομάδες, και συνήθως αποτελείται από αρκετές ημέρες της νηστείας, που ακολουθείται από μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από λαχανικά και φρούτα. Μπορούν, επίσης, να τονίσω έξαψη του παχέος εντέρου και τα διάφορα είδη βοτάνων, ή χάπια.

Κατά την εξέταση μια τυπική δίαιτα αποτοξίνωσης ή διαδικασία (όπως προτιμώ να το αποκαλώ) είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το σώμα αποτοξινώνει το ίδιο αρκετά αποτελεσματικά, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βοηθήσει. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό, κρατώντας τα όργανα που εκτελούν την αποτοξίνωση στην κορυφαία μορφή. Το κύριο αποτοξινωτικό είναι το συκώτι σας, και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το κρατήσει υγιές. Άλλα detox όργανα είναι τα νεφρά, τα έντερα, λεμφαδένες, οι πνεύμονες και το δέρμα σας. Όλοι τους εργάζονται μαζί για να ξεπλύνετε το σώμα σας από τις τοξίνες.

Ποια είναι τα σημαντικότερα τοξίνες; Είναι δηλητήρια, τους ρύπους και τα διάφορα είδη των μορίων και των βαρέων μετάλλων που μπαίνουν στο σώμα σου, στο φαγητό που τρώμε, το νερό που πίνετε, και τον αέρα που αναπνέεις. Τα αέρια που προέρχονται από τα αυτοκίνητα, τα εργοστάσια, και τα διάφορα είδη των μηχανημάτων είναι κοινές τοξίνες. Και είναι σημαντικό να ξεπλύνετε όλους τους έξω από το σώμα σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το πρόγραμμα θα πρότεινα αποτελείται από ένα σύντομο, συμπυκνωμένο, εβδομάδα ή δύο, σε συνδυασμό με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα για το υπόλοιπο του έτους. Ιδιαίτερη σημασία, κάθε πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα πρέπει να είναι σε συνδυασμό με μια υγιεινή και συνολικό τρόπο ζωής, και αυτό είναι αυτό που θέλω να τονίσω.

Βασικός στόχος του προγράμματος

Κάθε πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα. Περιλαμβάνουν:

1. Την ενίσχυση και την αναζωογόνηση του ήπατος. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το ήπαρ είναι το κύριο αποτοξινωτικό του σώματος.
2. Ενίσχυση άλλων detox όργανα όπως τα νεφρά, τα έντερα, τους λεμφαδένες, οι πνεύμονες και το δέρμα σας.
3. Στήριξη σε όλα τα σημαντικά όργανα του σώματός σας (συμπεριλαμβανομένων και των ανωτέρω) από βραχυπρόθεσμες νηστείας. Αυτό το επαν-ενεργοποιεί τους.
4. Βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος σας. Αυτό γίνεται ως επί το πλείστον από την άσκηση.
5. Ανεφοδιάζοντας σε καύσιμα το σώμα σας με υγιεινά θρεπτικά συστατικά.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα που προτείνω αποτελείται από τα ακόλουθα δώδεκα πράγματα, καθένα από τα οποία βοηθήσει να αποβάλει τις τοξίνες.

1. Φάτε όπως πολλά σούπερ τροφές όσο το δυνατόν. Μερικά από τα καλύτερα από αυτά είναι: το μπρόκολο, τα καρότα, ντομάτες, μούρα, το σπανάκι, τα μήλα, τα πορτοκάλια, οι φράουλες, η βρώμη, τα φασόλια. Επίσης περιλαμβάνουν τροφές πλούσιες σε Ωμέγα-3: σολομός, τόνος, ξηροί καρποί, σπόροι, τα αβοκάντο. Τέλος, να διαγράψετε κακά κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρη και τηγανισμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας.

2. Μια περιστασιακή γρήγορα είναι πολύ χρήσιμη. Ένα πλήρες γρήγορο, δεν χρειάζεται απλώς να χρειαστεί να κόψετε 500 θερμίδες ανά ημέρα. Δύο ημέρες την εβδομάδα, προτείνεται, και είναι συνήθως πιο εύκολο να τα κάνεις τα σαββατοκύριακα.

3. Τρώτε άφθονες ίνες, ιδιαίτερα από το μπρόκολο, το λάχανο, τα παντζάρια, και δημητριακά ολικής αλέσεως. Πάρτε ένα συμπλήρωμα ινών, αν χρειαστεί.

4. Πίνετε άφθονο νερό. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα δύο τρίτα του σώματός σας αποτελείται από νερό, και το νερό παίζει μεγάλο ρόλο στο σώμα σας. Επίσης, το νερό ξεπλένει τις τοξίνες. Έτσι, πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια την ημέρα.

5. Οι περισσότεροι ειδικοί λένε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να detox είναι η άσκηση. Αυτό δημιουργεί ιδρώτα και τις τοξίνες περνούν από το σώμα σας με τον ιδρώτα σου. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να ασκήσει μια ώρα την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα.

6. Επαρκής ύπνος είναι επίσης κρίσιμη. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους είναι ότι ο ύπνος επαναφορτίζει το συκώτι σας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, επτά έως οκτώ ώρες είναι επαρκής.

7. Το στρες αναστέλλει την απελευθέρωση των τοξινών, γι ‘ αυτό είναι σημαντικό να μειώσετε το στρες σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με διάφορους τρόπους. Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να πάει. Ο διαλογισμός είναι επίσης χρήσιμη, όπως είναι η γνώση και συναίσθηση.

8. Αποφύγετε το προφανές τοξίνες. Οι τοξίνες βρίσκονται παντού γύρω σου. Μερικά από τα σημαντικότερα από αυτά είναι το νέφος, η κακή ποιότητα του αέρα, το μεταχειρισμένο καπνό και τις αναθυμιάσεις από τα γύρω εργοστάσια. Αν μπορείτε να μυρίσετε τον αέρα, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καλό για σας.

9. Αναπνεύστε καθαρό αέρα βαθιά. Καθαρίστε και αναζωογονήστε τα πνευμόνια σας με τη λήψη αρκετές βαθιές ανάσες. Κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το.

10. Η υδροθεραπεία είναι πολύ χρήσιμη. Ένα ζεστό μπάνιο, ή να χαλαρώσετε στη σάουνα βοηθά να χαλαρώσετε και σας βοηθά επίσης να απελευθερώσει τις τοξίνες. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε αυτά, ένα ζεστό ντους είναι χρήσιμο (πολλοί άνθρωποι ήθελα να τελειώσω με ένα κρύο ντους).

11. Το μασάζ είναι επίσης ένας καλός τρόπος για την απελευθέρωση τοξινών. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι είναι από το έμπειρο μασέρ.

12. Αρκετά τα προβιοτικά. Είναι σημαντικό να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε κακά βακτήρια στο στομάχι, τα έντερα και ούτω καθεξής. Κατά τη διαδικασία, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με καλά βακτήρια. Δύο οι καλύτερες πηγές των καλών βακτηρίων είναι το γιαούρτι και το κεφίρ.  http://athlitikienergeia.info/

Περίληψη

Το συνολικό πρόγραμμα θα πρέπει να περιλαμβάνει τα παραπάνω σε δύο μορφές: μια σύντομη, ένα ή δύο την εβδομάδα, πρόγραμμα που είναι συγκεντρωμένη και έντονη, και περισσότερο (όλο το χρόνο) πρόγραμμα που εξακολουθεί να τονίζει τα παραπάνω βήματα. Ειδικότερα, η νηστεία, πίνοντας άφθονο νερό, η αποφυγή του στρες, βαθιά αναπνοή, και υδροθεραπείας πρέπει να τονίσω και να τηρείται αυστηρά κατά τη διάρκεια της βραχύτερης πρόγραμμα. Το μικρότερο πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται κάθε λίγους μήνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *